Hogewoerd 30 van binnenHogewoerd 30 is een woning op de begane grond van een pand op de hoek van de Hogewoerd en de Watersteeg.

De woning heeft een eigen toegangsdeur aan de Hogewoerd. De appartementen op de bovenverdiepingen (Watersteeg 5, 7 en 9) hebben een toegangsdeur aan de Watersteeg.

De schets hiernaast laat de indeling van Hogewoerd 30 zien. De slaapkamer bevindt zich aan de voorkant, de woonkamer aan de achterkant. De woonkamer heeft aan twee zijden ramen.
De onderstaande foto's van het interieur zijn gemaakt in februari 2016, kort voordat nieuwe huurders er hun intrek namen.Op de linkerfoto het bovenlicht boven de voordeur, gezien vanuit de hal.

Op de rechterfoto een ornament in de hal.Op de linkerfoto de gang, gezien van de voorkant (ter hoogte van de deur naar de hal) naar de achterkant (de woonkamer).

Op de rechterfoto de gang, gezien vanuit de keuken naar de voorkant van het huis, met links de deuren van de wc en de badkamer en de wand van de slaapkamer en rechts de deur naar de hal.De wand tussen de slaapkamer en de gang is grotendeels van glas. Boven de gang is bergruimte.Het plafond van de slaapkamer.Twee foto's van de badkamer.Een deel van de keuken.De toegang tot de keuken vanuit de woonkamer.Het achterste deel van de woonkamer.De schouw in de woonkamer.Een hoek van de woonkamer met onder andere het raam aan de kant van de Watersteeg en een ingebouwde kast.Het plafond van de woonkamer.

Terug naar de voorpagina